Loading...
You are here:  Home  >  What makes us think:  >  Current Article

Nieuwe tijden, nieuwe arbeidsmarkt

By   /   February 4, 2013  /   No Comments

De werkeloosheid groeit onrustbarend snel. Volgens mensen die het weten kunnen is er bovendien nog een enorme verborgen werkeloosheid, bestaande uit ZZP-ers onder andere, wat in de statistieken niet eens is meegeteld.

Reden genoeg om de voelsprieten eens op te steken en uit te kijken naar bijzondere, creatieve, outside-the-box ideeën over ‘banen’.

Wingham Rowan vertelt over zijn idee, dat niet alleen een idee is maar een netwerk van zeer succesvolle ‘portals’ waar vraag naar en aanbod van werk elkaar vinden. Uitermate flexibel, zowel qua beschikbaarheid als qua manier van afrekenen. Enfin, laat u inspireren door wat misschien wel de toekomst van de arbeidsmarkt is:

    Print       Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *