Loading...
You are here:  Home  >  What inspires us:  >  Current Article

Barrios

By   /   August 23, 2013  /   No Comments

Caracas, The Informal City is een documentaire uit 2008. Een verhaal vertelt door een jonge architect. Zijn ouders ontvluchtten Venezuela zodat hij, hun zoon, zijn opleiding tot architect in New York kon volgen. Later keert hij terug en gaat aan de slag.

Het verhaal van de architect en de ‘Barrios’ is een verhaal over weinig ruimte, weinig middelen en veel creativiteit en laat zien dat die ingrediënten leiden tot gebouwen die heel veel meer zijn doen en betekenen dan het woord ‘gebouw’ doet vermoeden:

Deel 1

Deel 2

Deel 3

    Print       Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You might also like...

Boederij-op-het-dak-1

Trend: ‘agrihoods’

Read More →