Loading...
You are here:  Home  >  What makes us think:  >  Current Article

Urbanisation

By   /   March 31, 2014  /   No Comments

Lang voor Al Gore met de film “An Inconvenient Truth” het fenomeen global warming op de kaart zette waren er al wetenschappers en visionaire geesten die het probleem zagen en er aandacht voor vroegen. Toch waren er de film, en alle commotie daaromheen, voor nodig om het probleem wereldwijd op het netvlies te krijgen.

In de onderstaande korte film staan Geoffrey West van het Santa Fe Institutie en zijn visie centraal.

West en de zijnen voorspellen welke uitdagingen er op ons af komen in relatie tot urbanisatie. Het zal u niet verbazen dat urbanisatie, met een snelheid van 1,5 miljoen mensen per week (!), een aantal stevige uitdagingen met zich meebrengt …

Korte video (2,5 minuut)

Laten we dit keer luisteren naar de wetenschappers, en niet wachten tot er weer een Al Gore opstaat.

Lange video (17 minuten)

.

Relevante links en artikelen:

    Print       Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *