Loading...
You are here:  Home  >  What makes us Wow! (Wow! projects & news):  >  Current Article

“Ruimte voor Ideeën”: Coöperatie De Bank in Loon op Zand krijgt de sleutel

By   /   August 11, 2015  /   No Comments

[ Foto: Cor Schoenmaker ]
LOON OP ZAND – De huurders van het voormalige gebouw van de Rabobank in de Kerkstraat in Loon op Zand tekenden maandagavond het contract met de bank. Dat deden ze onder de naam Coöperatie De Bank.

Een lunchroom, een sportschool, een fysiotherapie praktijk, buitenschoolse opvang en een winkel met boeken voor een lage prijs. Loon op Zand heeft er een aantal nieuwe ondernemingen bij. Lunchroom Het Benkske, waar onder andere vier mensen met een verstandelijke beperking werken, is al geopend. Fysiotherapie praktijk Sens, BSO De Bontekoe en Sportschool Easyfit openen in september de deuren.

Het traject tot aan de opening duurde wat langer dan gepland. Rabo-directeur Jan Kielestein verwees er in zijn woord kort naar. “Maar wat hier uiteindelijk is gerealiseerd, is fantastisch. Dat het zo mooi zou worden, had ik niet kunnen dromen.” Daarna ondertekende hij samen met Sophie Drenth, voorzitter van Coöperatie De Bank, het huurcontract. Sophie kreeg daarbij een symbolische sleutel overhandigd.

    Print       Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You might also like...

"Veenbrand" foto

“Veenbrand”

Read More →