Loading...
You are here:  Home  >  What makes us Wow! (Wow! projects & news):  >  Current Article

Het kloppende hart van de Brainport medtech regio

By   /   August 31, 2016  /   No Comments

Tastbaar, eindelijk! In 2014 hielp Wow! de directie van LifeTec Group om hun groei ambities te vervatten in een stevig doortimmerd plan: Het LifeTec Group ‘Marketing Essentials plan’.

68895_0398In 2015 ging het LifeTec Group management-team voortvarend aan de slag met dat plan, hetgeen onder andere resulteerde in een verhuizing naar een prachtig kantoor aan het Eindhovense Kennedyplein, een nieuw state of the art lab, en een complete ‘make over’ van de interne automatisering.

Eind 2015 kwam Wow! weer in beeld, want: Weten waar je heen wilt, waarom je dat wilt, en hoe je dat op hoofdlijnen gaat doen, is één. Maar zonder dat tot een concreet marketingplan en –planning, en een concreet communicatieplan en –planning, te smeden is de kans klein dat je je ambities ook daadwerkelijk waar gaat maken.

Belangrijk en noodzakelijk dus, die plannen. Maar ook vertrouwelijk, en dus niet iets dat wij met onze Wow! lezers zullen delen.

.

Tastbaar
Na al het plannen schrijven en voorbereiden gingen we begin 2016 met de ‘middelen’ aan de slag. De eerste van die middelen is nu een feit, en dát kunnen we wel met u delen!

New_website_lifetecgroupVorige week is de beta-versie van LifeTec Group’s nieuwe web omgeving ‘live’ gegaan. Een opmaat naar online-ontwikkelingen die nog komen gaan, en waarin de vers-van-de-pers beta-versie het portaal gaat zijn naar onder andere: ‘virtual presence’ en ‘sharing knowledge’. Mooie kreten, en soms ontkom je daar niet aan, maar waar het over gaat is dat dit méér is dan ‘gewoon’ een website. Dit wordt een corridor, een soort ‘beam me up Scotty’ waarlangs opdrachtgevers toegang hebben en digitaal, middels ‘augmented reality’ en ‘virtual reality’ technieken, zelf aanwezig kunnen zijn in het LifeTec Group lab als daar hún experimenten plaats vinden.

‘Vette shit’ zouden mijn kinderen zeggen. ‘Crazy stuff’ zei een onderzoeker van het AMC. En dat vat het wel aardig samen denken wij zo. Als u geen opdrachtgever bent dan zult u die live virtual reality toegang niet krijgen. Maar ook zonder die toegang is de webomgeving nu al, voor de medtech professional maar ook voor een leek, de moeite van het bekijken meer dan waard.

 

U bent welkom
PhysioheartEr wordt nog volop aan gesleuteld, het is immers een beta-versie. Maar nu al, en binnenkort nog meer, zult u er zaken zien waarvan u niet wist dat die bestonden, én die u niet voor mogelijk had gehouden. Wat te denken bijvoorbeeld van een kloppend hart, zónder lichaam…?! Yup, echt ‘crazy stuff’…

 

Relevante links en artikelen

 

Wow! voetnoot
Wow! helpt bedrijven als LifeTec Group om meer dan één reden. De belangrijkste reden is wel dat we door één ‘linking pin’ bedrijf te helpen een flinke steen bijdragen aan betaalbare zorg, voor nu en in de toekomst. LifeTec Group speelt namelijk nu al een belangrijke rol in het uitontwikkelen van goede ideeën tot betekenisvolle medtech innovaties. Een rol die door de hulp van Wow! de komende tijd nog veel groter gaat worden. 

    Print       Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *