Loading...
You are here:  Home  >  What makes us Wow! (Wow! projects & news):  >  Current Article

‘Levend lab’ voor medische vernieuwing

By   /   February 8, 2016  /   No Comments

Bron: Eindhovens Dagblad

Bron: Eindhovens Dagblad

MMC in EDMMC in ED

Op het terrein van het Maxima Medisch Centrum verreist een bolwerk van medische innovatie. Dat is althans de bedoeling van het MMC bestuur en van de directie van de inmiddels opgerichte Health Innovation Campus BV. ‘MMC Incubator’, een samenwerkingsverband tussen het Maxima Medisch Centrum en Brainport Development, helpt ‘health-innovators’ verder en is al operationeel.

Coöperatie Wow! kreeg het verzoek om zich over de (marketing-)strategie te buigen. ‘Marketingbrein’ Robin de Ruiter ontfermt zich over het marketingplan en over de marketingcommunicatie.

Voor Coöperatie Wow! ligt het project in het verlengde van haar doelstellingen: “Een betere kwaliteit van leven voor zoveel mogelijk mensen” is één van de zaken waar het Wow! ondernemerscollectief zich voor inzet. En dat is ook wat het Maxima Medisch Centrum met de Health Innovation Campus en de MMC Incubator voor ogen heeft.

Coöperatie Wow! is geen onbekende in het Eindhovense innovatieve circuit. Wow! werkte eerder al voor de Technische Universiteit Eindhoven, voor Brainport Development, voor Brabant Zorg en voor diverse innovatieve start-ups en scale-ups.

    Print       Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You might also like...

"Veenbrand" foto

“Veenbrand”

Read More →